Az INFINITY webshopban több féle szállítási mód között választhatsz:

Választhatod a gyors és kényelmes FoxPost csomagautomatákba való kiszállítást, illetve a FoxPost futárszolgálattal történő házhozszállítást.

FoxPost-os csomagautomaták:

Mit tud pontosan?

A FoxPost egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FoxPost csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FoxPost sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig biztosítja az átvétel lehetőségét. Ha valamiért mégsem tudod határidőn belül átvenni a csomagod, kérlek, hívd a FoxPost Ügyfélszolgálatát.

Akár 1 munkanap alatt átveheted!

Miután átadtuk a FoxPost -nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

Ingyenes visszaküldés

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FoxPost automatán keresztül. Ezt bármelyik automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod?

Országosan már több mint 60 FoxPost csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FoxPost csomagautomaták listája »

Bővebb információ: www.foxpost.hu

A szállítás belföldön díjmentes.

FoxPost Házhozszállítás:

A futárszolgálattal történő szállítás 2 munkanapon belül történik. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról, benne a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségével és a csomag nyomonkövetési számával, mellyel a következő linken nyomon követheted csomagod helyzetét: http://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

A futárszolgálat munkanapokon, 8:00 és 17.00 óra között szállítja ki csomagodat. Amennyiben szeretnél időpontot egyeztetni a futárszolgálattal, ennek sincs akadálya, “A rendelésed elkészült és futárszolgálatnak átadtuk a csomagodat” információs levelünkben megtalálható a futárszolgálat ügyfélszolgálatának telefonszáma. A neved, illetve a csomagszám beazonosítása után az ügyfélszolgálat segítségedre lesz a kérdéseidet, kérésedet illetően.

A futár 2 alkalommal kísérli meg kiszállítani a csomagot. Ha nem talál otthon senkit, értesítést hagy a postaládában, ezen szerepel a FoxPost központi ügyfélszolgálati telefonszáma, melyet hétfőtől péntekig 9-21 óra között tudsz hívni. (+36 1 999 0369). Ha ezt felhívod, biztosan meg tudtok beszélni olyan időpontot és helyszint, ahol az átadás-átvétel gond nélkül lebonyolítható.

MPL csomagküldés külföldre:

Amennyiben külföldre szeretnéd rendelni a csomagot, a szállítási díjat előre utalással tudod rendezni. Az előre utalandó szállítási díj ez esetben egyedi egyeztetést igényel: a darabszám és a rendelkezésre álló dobozméretek alapján kerül meghatározásra a kalkuláció alapján (ezen az oldalon: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator/foreignpackage), biztosítással együtt.