FARKAS GRÉTI

FARKAS GRÉTI

ügyvezető

Fotósként és modellként, valamint tanácsadóként vesz részt az INFINITY életében.

KETTINGER HENI

KETTINGER HENI

alapító, tulajdonos

Az INFINITY márka stratégiájáért, ügyfélkapcsolataiért, a gyártásért és a logisztikáért felel.

JAKSA GERGŐ

JAKSA GERGŐ

webfejlesztő és online értékesítési szakértő

Az INFINITY weboldala, valamint a hirdetésmenedzsment tartozik hozzá.

Az INFINITY ruhák története ott kezdődött, amikor pici lányként a menyasszonyi ruhánkról kezdtünk álmodozni. Aztán felnőttünk, de a csodás ruhák és a ragyogó arák iránti lelkesedés megmaradt. 

Az elmúlt években sokféle koszorúslány és menyasszonyi ruha közül lehet választani, mégis egyre nő azoknak a lányoknak a száma, akik nem találják meg az ideális darabot. A felkapott tervezők koszorúslány és menyasszonyi ruháit nem mindenki tudta megfizetni, a kölcsönzőkben pedig inkább a habos, fodros darabok voltak fellelhetők. Ráadásul ahány koszorúslány, annyi testalkat, hogyan viselhetnének egyforma ruhát?

Azért hoztuk létre 2017-ben az INFINITY menyasszonyi ruha márkát, hogy az esküvő főszereplője és kísérői megtalálhassák azt az elegáns, letisztult és egyedi darabot, amiben mind jól érezhetik magukat. 

A vállalkozás 100 százalékban magyar tulajdonú, a ruhák is hazai varrodában készülnek. 

Az INFINITY ruha egyre népszerűbbé vált az esküvőkön, sőt egyre gyakoribbak a szalagavatók és egyéb alkalmi ruha viselését szükségessé tevő események kapcsán való megrendeléseink. A színpaletta folyamatosan bővül, ma már számtalan árnyalatból válogathatnak ügyfeleink.

Ma az INFINITY ruha menyasszonyi ruha, menyecske ruha, koszorúslány ruha és persze alkalmi ruha is. Minden igényt igyekszünk kielégíteni, a színek, a hosszúság és a megkötési módok változatossága mellett kiegészítőkkel és egyedi megoldásokkal (kérhettek pl toppot, elől rövid-hátul hosszú ruhát, stb) járunk vásárlóink kedvében. Amikor valaki az INFINITY ruha mellett dönt, akkor a stóla, a csipkebetét is olyan lehetőség, amit megfontolhat, mi pedig segítünk dönteni.

Minden vásárlónk egyedi darabot kap, neki varrjuk, az ő méreteire készül és minden kérését igyekszünk valóra váltani.